středa 12. prosince 2012

ARAŠÍDOVÉ PUSINKY / PEANUT MERINGUES

ARAŠÍDOVÉ PUSINKY

18dkg tuku, 10 dkg hodně umletých slaných arašídů, 15dkg cukr krupice, 1 vejce, 2PL mléka, 1cl vanilkový extrakt, 30dkg hladká mouka, 1KL prdopeč
Vypracovat těsto, tvořit kuličky a lehce naznačit důlek. Po upečení rychle promáčknout důlek a po vychladnutí plnit nutelou. Péct při 180°C 8-10 min


PEANUT MERINGUES

18dkg fat, 10 dkg of ground very salty peanuts 15dkg caster sugar, 1 egg, 2 tablespoons milk, vanilla extract 1CL, 30dkg flour, 1 teaspoon baking powder
Prepare the dough, form balls and gently suggest dent. After baking, dimple dent quickly and after cooling to meet nutela. Bake at 180 ° C 8-10 min

1 komentářů:

chef Gonin řekl(a)...

Ahoj opět jsem přišel k návštěvě vašeho blogu

Zajímavý recept, pěkné obrázky, velmi chutné, že líbí se mi váš blog má mnoho variant a je vysoce kvalitní... Zveme vás na návštěvu můj blog Valencie, s tradičními recepty regionu Valencia.

http://valenciagastronomic.blogspot.com.es

Tento týden "Koblihy dýně". příští týden "Mona Velikonoce ve Valencii". Chceš přijít?

V mém blogu můžete najít překladatele do svého jazyka

Navíc, pokud se vám líbí valencijské gastronomii, můžete umístit HTML kód na svém blogu a budete mít přímý přístup do mého blogu.

Okomentovat